About Tesahra

Eu sunt TesaHRa, creată de oameni pentru oameni.
Click me, să descurc ce te încurcă!

Pentru mine, oamenii reprezintă o sursă de energie, cunoaștere și creștere continuă, ce are nevoie de organizare pragmatică, acces rapid la informații și fluiditate în generarea de date și statistici, pentru a performa la capacitate maximă. Un sistem compact, ce necesită atenție, timp și dedicare, pentru a-i anticipa și descurca obstacolele.

Știu cât de complicat este și cât de ușor poate fi de fapt. Experiența și provocările celor peste 20 de ani în domeniul Resurselor Umane, m-au determinat să îmbrac forma unei soluții, de fiecare dată când hai că pe asta o rezolv imediat se transforma într-un proces complex, încărcat de nuanțe și detalii, pe care nu le descoseam de la prima auzire / întâlnire.

De aici, dorința mea de a-ți deveni BTF (best tool forever), care să-ți fie actual și prezent, accesibil și perspicace, eficientizând procesele de HR și maximizând beneficiile fiecărei acțiuni, printr-un singur click!
Mi-am concentrat anii de research și know how, soluțiile simple și strategiile de marketing într-o capsulă prietenoasă și simplificată de HR, pe care atunci când o deschizi să o folosești ca pe un instrument simplu de accesat și utilizat, dar complex prin diversitatea posibilităților oferite și acuratețea statisticilor generate.

Pornind de la ariile mari, deja cunoscute în HR – Strategie de resurse umane, Cultură organizațională, Recrutare și Selecție, Evaluarea performanțelor, Compensare și beneficii, Relații de muncă, Dezvoltarea resurselor umane – mi-am dedicat fiecare spațiu de stocare unui tool potrivit nevoilor tale, dar am păstrat loc și pentru a dezvolta altele noi, pe măsură provocărilor primite din partea companiilor.

About

Tool-uri în curs de dezvoltare:

GET ME STARTED – Inducție & Integrare

DEVELOP ME – Dezvoltare personală și a carierei

HELP ME PERFORM- Managementul performanței

REWARD ME – Compensare și Beneficii

TIME TO SAY GOODBYE! – Employee departure